Download nu Gravity Forms 1.6.4.1

gravity-forms

Op Koninginnedag werd door Rocketgenius versie 1.6.4 vrijgegeven van Gravity Forms. Hierin zijn veel gevraagde functionaliteiten geintroduceerd, waaronder veld calculaties en conditional shortcode voor berichten. Een dag later werd 1.6.4.1 vrij gegeven, een security update.

De ontwikkelaars hebben niet stilgezeten en hebben de vragen van gebruikers omgezet in een nog beter product. Een paar highlights van de nieuwe functionaliteiten:

 • Veld calculaties
  Veld calculaties
  Calculatie mogelijkheden zijn toegevoegd aan het Aantal en Product veld. Zo kan je op een dynamische manier de waarde van een Aantal en Product vald aanpassen, met een formule die je zelf kan aanpassen, zonder gebruik van extra PHP of jQuery.
 • Conditionele shortcode
  Conditionele shortcodes
  Met de nieuwe conditionele shortcode kan je conditionele logica toepassen op de teksten die gebruikt worden in de Admin en User notificatie e-mail en op de bevestiging na verzenden van een formulier. Deze shortcode geeft je de mogelijkheid de inhoud van de e-mail te baseren op de inhoud van de verzonden data. De conditionele shortcode kan gebruikt worden op de volgende locaties:

  • Admin Notificatie e-mail
  • User notificate e-mail
  • Bevestigings bericht
  • Content Templates

  Documentatie voor de nieuwe conditionele shortcode is hier te vinden.

   

 • Conditionele admin routering
  De routering optie voor Admin e-mails is aangepast zodat ok deze de conditionele shortcode ondersteund.

Een compleet overzicht van de nieuwe features en fixes is hier te zien en downloaden van deze laatste versie kan hier.

nostromo is gebouwd op het Genesis Framework

Genesis Framework

Genesis geeft je de mogelijkheid om snel en makkelijk websites te realiseren met WordPress. Of je nu een beginner bent of een code-guru, Genesis geeft je een veilige en zoekmachine geoptimaliseerde basis welke WordPress verder brengt dan ooit bedacht. Het is zo simpel - Begin ook met Genesis!

Pak je voordeel met zes standaard lay-out opties, SEO instellingen, rotsvaste veiligheid, flexibele thema opties, handige widgets, een bak vol met hooks en een groot scala aan child-thema's om jouw site te maken zoals jij dat wilt. Met ondersteuning voor automatische thema updates is Genesis de slimme keuze voor jouw website of blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *