Download nu Gravity Forms 1.6.4.3

gravity-forms

Kort geleden is Versie 1.6.4.3 vrij gegeven van Gravity Forms. Deze versie bevat een groot aantal kleine bugfixes met betrekking tot de calculatie-velden en conditionele logica. De complete lijst met verbeteringen is hier te lezen.

Klanten van nostromo.nl die gebruik maken van Gravity Forms worden automatisch ge-update.

nostromo is gebouwd op het Genesis Framework

Genesis Framework

Genesis geeft je de mogelijkheid om snel en makkelijk websites te realiseren met WordPress. Of je nu een beginner bent of een code-guru, Genesis geeft je een veilige en zoekmachine geoptimaliseerde basis welke WordPress verder brengt dan ooit bedacht. Het is zo simpel - Begin ook met Genesis!

Pak je voordeel met zes standaard lay-out opties, SEO instellingen, rotsvaste veiligheid, flexibele thema opties, handige widgets, een bak vol met hooks en een groot scala aan child-thema's om jouw site te maken zoals jij dat wilt. Met ondersteuning voor automatische thema updates is Genesis de slimme keuze voor jouw website of blog.

Reacties

  1. zegt

    Hoi Marcel,
    Dank voor je tel.gesprek afgelopen woe! Graag schaf ik Gravityforms plugin via jou aan. Heb ik daar nog een discountcode voor nodig? of kan ik via jouw link op jouw website bij Gravityforms bestellen? Ik zag in de url van Gravityforms via jouw link geen affiliate nr zoals bij YourHosting bijv. Ik wil natuurlijk wel zeker zijn dat ze weten dat ik bestel via jou..
    Groet van Erna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *