Naamswijziging WordPress ondersteuning

nostromo.nl - WordPress websites, oplossingen en meer

Eén van de diensten van nostromo.nl is WordPress ondersteuning. Deze dienst zorgt er voor dat uw WordPress website gezond blijft.

Updates aanbrengen, backups maken, spam reacties verwijderen en de WordPress database optimaliseren. Deze activiteiten vallen meer binnen de term onderhoud dan onder de term ondersteuning. Vandaar dat per vandaag de dienst WordPress ondersteuning van naam gewijzigd is naar WordPress onderhoud. Heeft u vragen over deze dienst, neem dan contact op met nostromo.nl.

nostromo is gebouwd op het Genesis Framework

Genesis Framework

Genesis geeft je de mogelijkheid om snel en makkelijk websites te realiseren met WordPress. Of je nu een beginner bent of een code-guru, Genesis geeft je een veilige en zoekmachine geoptimaliseerde basis welke WordPress verder brengt dan ooit bedacht. Het is zo simpel - Begin ook met Genesis!

Pak je voordeel met zes standaard lay-out opties, SEO instellingen, rotsvaste veiligheid, flexibele thema opties, handige widgets, een bak vol met hooks en een groot scala aan child-thema's om jouw site te maken zoals jij dat wilt. Met ondersteuning voor automatische thema updates is Genesis de slimme keuze voor jouw website of blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *