Prijsverlaging en wijziging WordPress onderhoud

Prijsverlaging

Vanaf vandaag (1 augustus 2014) zijn de prijzen van WordPress onderhoud verlaagd. In deze blog vertel ik waarom dit is gebeurd.

Duidelijke diensten

WordPress onderhoud bestond uit activiteiten met betrekking tot onderhoud maar ook voor ondersteuning. Je had dan recht op één of drie uur ondersteuning per maand. Omdat veel klanten het onduidelijk vonden (getuige de volgende vragen: “Heb ik nog wat over?”, “Valt … ook onder dit contract?”, “Kan ik de uren opsparen?”) is er besloten om ondersteuning alleen nog maar aan te bieden middels Prepaid WordPress hulp.

Prepaid WordPress hulp voorziet in alle werkzaamheden in en rondom WordPress. Een thema aanpassen, een template vernieuwen, een nieuwe stijl toepassen en het aanpassen van widgets behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Het is dus eigenlijk heel simpel. WordPress onderhoud voor onderhoud, en Prepaid WordPress hulp voor hulp. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Nieuwe prijzen

Omdat de ondersteuning uit de WordPress onderhoud pakketten is gehaald is besloten de prijzen te laten zakken. Nieuwe klanten zullen meteen het lagere tarief in gaan betalen. Bestaande klanten gaan ook profiteren. Zij krijgen vanaf de volgende termijn de lagere prijzen op de factuur. Wel zo netjes en eerlijk.

De nieuwe prijzen voor WordPress onderhoud zijn:

  • WordPress onderhoud Starter: Van €55,- per maand naar €40,- per maand
  • WordPress onderhoud Pro: van €95,- per maand naar €70,- per maand

Meteen WordPress onderhoud bestellen? Dat kan hier.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.