WordPress onderhoud


Wat is WordPress onderhoud?

Met WordPress onderhoud neemt nostromo het technisch onderhoud over van je WordPress website.

Het bijwerken van WordPress, plugins en thema’s, maken van back-ups en het verwijderen van spam en malware zijn taken die we van je overnemen.

Je bent dus verzekerd van een technisch uitstekend onderhouden website.

Waarom heb je WordPress onderhoud nodig?

WordPress, plugins en thema’s worden regelmatig bijgewerkt. Deze updates bevatten functionele vernieuwingen en verbeteringen, maar ook beveiligingsupdates.

Zonder deze updates loopt je site het risico om kwaadwillenden toegang te verschaffen, met mogelijk afsluiting van je website tot gevolg, of straf van zoekmachines. Hierdoor loopt je site bezoekers mis, en dat kost geld.

Lees in deze blog (Hou WordPress en plugins up to date) meer over het nut van WordPress onderhoud.

WordPress onderhoud pakketten

Alle prijzen zijn per maand en exclusief 21% btw. Facturatie vooraf, per drie maanden.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud

Wat is de opzegtermijn?

We geloven bij nostromo in goede relaties. Als deze relatie om wat voor reden niet meer kan bestaan, dan kan je zonder opzegtermijn opzeggen.

Stuur ons een bericht en we zorgen dat je abonnement per direct stopgezet wordt.

Hoe kan ik betalen?

Voor WordPress onderhoud krijg je elke drie maanden een factuur, waarmee je betaalt voor de nog komende drie maanden.

Je kan bij nostromo betalen via overboeking en de betalingstermijn is 14 dagen.

Gelden de prijzen voor al mijn WordPress websites?

Genoemde prijzen voor WordPress onderhoud zijn exclusief btw, per maand en per WordPress website (Dit geldt ook voor websites in multisite installaties).

Bij afname van WordPress onderhoud Pro en Maestro voor meerdere websites, wordt een aantrekkelijke korting berekend. Neem contact op om een prijsopgaaf aan te vragen.

Hoe snel worden beveiligingsupdates verwerkt?

Beveiligingsupdates zijn belangrijk. We zorgen er voor dat deze zo snel mogelijk aangebracht worden, zodat jouw website zo snel mogelijk weer veilig is.

Wat als mijn site offline gaat / gehacked is?

Met WordPress onderhoud doen we er alles aan om jouw website in topconditie te houden.

Ondanks dat kan het mogelijk zijn dat je site toch offline gaat, of gehacked wordt. In dat geval zullen we alles in het werk stellen om je te helpen en je site zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen, of op te schonen in het geval van een hack.

Mijn site is door iemand anders/een ander bedrijf gebouwd, wat nu?

Geen probleem!

Als de website waar je WordPress onderhoud voor wil niet door nostromo is gebouwd, nemen we deze ook graag in onderhoud. We zullen dan van te voren de site inspecteren om te kijken of we de site in onderhoud kunnen nemen.

Gaat het wel eens fout?

Updates kunnen fout gaan, ja. Maar, omdat we de updates eerst uitvoeren op een testomgeving (kopie van je site), kunnen we updates eerst testen en pas live aanbrengen als alles goed gaat.

Zo ben jij dus zeker van een goed werkende website. Fijn toch?

Hoe zit het met WooCommerce?

Voor websites met WooCommerce zijn de Pro en Business pakketten mogelijk. Updates aan custom WooCommerce templates (in het actieve thema), worden tegen meerprijs uitgevoerd. Dit omdat de template wijzigingen handmatig nagelopen moeten worden.

Worden premium / betaalde plugins en thema’s ook bijgewerkt?

Premium plugins en thema’s, die een licentie nodig hebben om bijgewerkt te worden worden zeker bijgewerkt. Maar dat gaat natuurlijk alleen als de licenties geldig zijn.