WordPress plugin repository – Error 403

Vandaag wilde ik mijn Auto Hide Admin Bar plugin bijwerken in de WordPress plugin repository. Door een vervelende 403 error is dit nog niet gelukt. Mijn gebruikersnaam en wachtwoord zijn correct, aangezien ik op de WordPress plugin directory gewoon kan inloggen. Op twitter heb ik al van meerdere mensen gehoord dat zij hetzelfde probleem hebben.

Navraag bij Andrew Nacin leert me dat er op dit moment gewerkt wordt aan de repository. Even geduld dus.

Dit is de foutmelding die ik krijg:

$ svn ci -m "Added style adjustmenst for body background."
Authentication realm:  Use your WordPress.org login
Username: mbootsman
Password for 'mbootsman':
svn: Commit failed (details follow):
svn: MKACTIVITY of '/!svn/act/26859187-807a-49cd-8def-03a560778bb7': 403 Forbidden (http://svn.wp-plugins.org)

An english translation of this blog can be found here.


, ,